Uw aannemersbedrijf uit Arnhem

Heeft u plannen om een verbouwing uit te laten voeren aan uw huis of bedrijf of heeft u uitbreiding nodig? dan zoekt u waarschijnlijk een aannemersbedrijf die met u meedenkt. goede voorstellen kan doen, zijn vak verstaat en rekening houdt met uw wensen en budget. Wij, Bouwservice Oosterbeek, uit Arnhem willen ons daar graag voor aanbieden. Wij zijn een allround aannemer die het gehele traject voor onze rekening kan nemen, wij denken graag mee met de klant en we houden daarbij ook nog eens rekening met de kosten die een verbouwing nu eenmaal met zicht meebrengt. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze geschiedenis

Bouwservice Oosterbeek is een aannemersbedrijf uit Arnhem die een breed gala van diensten aanbiedt in de bouw. Wij verzorgen verbouwingen op maat, breiden woningen en bedrijven uit en plaatsen oa. dakkapellen, garages, carports en nog veel meer. We doen dit al sinds 2008 in Arnhem en hebben reeds vele tevreden klanten aan ons weten te binden. Heeft u behoefte aan een aannemersbedrijf in Arnhem waar u op kunt bouwen dan zouden wij graag dat aannemersbedrijf voor u willen zijn.

Onze vakmensen

Als aannemersbedrijf werken wij alleen met vakmensen die weten hoe ze met een hamer, zaag en bouwmaterialen om moeten gaan. Wij hebben voor elk gebied onze specialisten klaarstaan zoals metselaars, elektriciens, timmerlieden, beton specialisten, schilders, stukadoors en loodgieters. Wij kunnen een verbouwing of nieuwbouw helemaal vanaf het begin tot het einde verzorgen.

Wat doen wij allemaal

Als aannemersbedrijf verzorgen vrijwel alles wat te maken heeft met bouw. Lees hieronder wat wij zoal kunnen installeren voor u.
Aannemersbedrijf Arnhem

  • Dakramen en dakkapellen
  • Een extra etage op een woning
  • badkamer renovaties
  • Garage ombouw naar extra slaapkamers of bedrijfsruimtes
  • Keuken renovaties
  • Verbouwingen in woningen en bedrijven
  • Dakwerkzaamheden zoals pannendaken
  • Betonvloeren, houten vloeren en plavuizen

Maak gerust een kennis!

Wilt u meer weten en wilt u kennismaken met ons? Dat kan. Wij komen met alle plezier een keer bij u langs in Arnhem om de mogelijkheden door te bespreken. U kunt dan een indruk krijgen of wij dat aannemersbedrijf uit Arnhem zijn die u zoekt. Wij nemen dan met u uw plannen door, maken voorstellen waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft en wij geven u dan een offerte die past bi uw budget.