Ervaar ons unieke bedrijf

Woont u in Wageningen en kan de voorgevel van uw huis wel een likje verf gebruiken? Is er een kleintje op komst en wilt u zo spoedig mogelijk een kinderkamer aanbouwen? Heeft u eindelijk dat spaargeld bij elkaar om een nieuwe keuken te laten monteren door een ervaren aannemersbedrijf? Zoek dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Bouwservice Oosterbeek is een ervaren en veelzijdig aannemersbedrijf in Wageningen. Wij helpen al jarenlang onze klanten aan een betere woonruimte en wij doen dit tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien kunt u nu tijdelijk extra besparen dus lees snel verder!

Bespaar veel kosten op uw onderhoud

Op 1 maart 2013 is het btw-tarief verlaagd van 21% naar 6% voor alle arbeidskosten voor renovaties, herstel, en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw. Dit zou eigenlijk 1 maart 2014 tot een einde komen, maar door de begrotingsplannen van 2014 is dit verschoven naar 31 december 2014. Tot het einde van dit kalenderjaar kunt u dus maar liefst 15% btw besparen als u uw woning een onderhoudsbeurt geeft! Dit is uiteraard erg aantrekkelijk en een goede reden om eindelijk eens die rottende kozijnen of die lekkende leidingen te laten nakijken. Als professioneel aannemersbedrijf in Wageningen helpen wij u graag bij al uw onderhoud.

Lees meer over onze verbouwingen

Bent u echter op zoek naar een aannemersbedrijf om een verbouwing af te ronden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen onze klanten in Wageningen al jarenlang met zeer verzorgde verbouwingen en wij kunnen hetzelfde voor u doen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:
Aannemersbedrijf Wageningen

  • Dakwerk: plaatsen van dakramen, dakkapellen en pannendaken.
  • Opbouwen van uw woning
  • Leveren en monteren van een nieuwe keuken
  • Renoveren van de badkamer
  • Garage omzetten in woonruimte
  • Plaatsen of weghalen van wanden en muren

Dit is echter slechts een klein deel van de werkzaamheden die ons aannemersbedrijf kan leveren.

Op zoek naar een aannemersbedrijf in Wageningen? Neem direct contact op!

Heeft u interesse in de diensten van ons aannemersbedrijf in Wageningen? Neem dan direct contact op via de website en vertel ons over uw woonsituatie in Wageningen. Wij bespreken dan zo spoedig mogelijk wat wij voor u kunnen betekenen als aannemersbedrijf.