Bouwbedrijf met hart en ziel

Wanneer u een verbouwing, renovatie of een uitbreiding nodig heeft van uw woning of bedrijf in Arnhem dan werkt u waarschijnlijk het liefste samen met een bedrijf dat haar werk doet met plezier. Bouwservice Oosterbeek is een bouwbedrijf uit Arnhem die dat principe hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn een bouwbedrijf dat het gewoon ontzettend leuk vind om er iets moois van te maken. Lees verder als u wilt weten wie wij zijn en wat wij allemaal doen.

Bouwen met plezier

Bouwservice Oosterbeek bouwt al sinds 2008 met veel plezier allerlei projecten in Arnhem zoals verbouwingen, uitbreidingen en renovaties aan woningen en bedrijven en doet daarnaast ook nog het nodige kluswerk wat erbij komt kijken. Wij hebben bouwvakkers voor u klaar staan die van wanten weten en de mouwen iedere dag opstropen. Als bouwbedrijf hebben we een naam hoog te houden en dat doen we met alle liefde.

Wat doen we allemaal?

We zijn als bouwbedrijf actief in de breedste zin van het woord. Het maakt ons niet uit of we nu te maken hebben met een simpel dakkapelletje of een compleet nieuwbouw project. We zijn ervaren in vrijwel alle segmenten van de bouwvak zoals metselaarswerk, loodgieterswerk, timmerwerk, dakbedekkingen, stukadoorswerk en nog veel meer. Als bouwbedrijf uit Arnhem houden we ervan om goed bekend te staan en daar werken we ook naar.

Een opsomming van onze werkzaamheden:

  • Het plaatsen van een dakraam of dakkapel
  • Een opbouw van uw woning
  • Totale renovatie van uw badkamer
  • Het veranderen van uw garage naar woon of bedrijfsruimte
  • Het leveren en monteren van een nieuwe keuken
  • Het plaatsen of weg halen van muren en of scheidingswanden

Vakkundig personeel

Wij werken alleen met vakmensen die hun bouwvakhart laten spreken en de vakkennis hebben om er een mooi resultaat van te maken. Onze medewerkers zijn allemaal goed opgeleid, steken de handen uit de mouwen en hebben een grote kennis van de materialen om het maximale uit uw project te halen. Als bouwbedrijf willen we graag zelf ook genieten van het resultaat en onze vakmensen maken dat dan ook mogelijk.

Wij komen graag bij u langs!

Uiteraard brengen we met alle liefde een bezoekje aan u in Arnhem om eens te praten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij zitten dicht in de buurt in Arnhem dus we staan zo bij u aan de deur. We geven u dan aan wat er allemaal mogelijk is en u krijgt van ons een offerte die geheel vrijblijvend is die u eens rustig kunt bekijken.