Voor al uw klussen

Wordt het tijd voor een nieuwe keuken of moet de badkamer grondig vernieuwd worden? Heeft u een kleintje op komst en moet u nog een kinderkamer in orde maken of wilt u uw woning graag uitbreiden met een slaapkamer voor gasten? Welkom bij Bouwservice Oosterbeek, waar we u kunnen helpen met al uw bouwkundige wensen in Renkum. Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf dat vakwerk op maat levert en al vele mensen uit de regio tevreden heeft gesteld met onze deskundige manier van werken. Wij zijn niet voor niets zo’n geliefd bouwbedrijf in Renkum.

Ontdek onze professionele aanpak

Bouwbedrijf RenkumWij specialiseren ons in het onderhouden van woningen in Renkum. Dit is een veelzijdige en uitgebreide bezigheid. Ons bouwbedrijf beschikt over professionele schilders en timmerlieden die allemaal de benodigde certificaten en kennis hebben. Bovendien hebben zij door de jaren heen veel ervaring opgedaan en zo een uitstekend praktisch inzicht ontwikkeld. Maar wij beschikken daarnaast ook over een aanzienlijk netwerk aan vaklui voor andere bouwkundige werkzaamheden. Zo weten wij bijvoorbeeld precies welke stukadoors, elektriciens en loodgieters wij moeten bellen in welke situatie. Zo combineren wij de professionele aanpak van een groot bedrijf met de persoonlijke en flexibele aanpak van een kleinschalig bouwbedrijf in Renkum.

Bespaar tijdelijk op uw kosten

Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor al onze werkzaamheden in Renkum, maar het is nu tijdelijk nog voordeliger om gebruik te maken van onze diensten. Op 1 maart 2013 werd het btw-tarief voor de arbeidskosten op het gebied van renovaties, herstel en tuinonderhoud van woningen in bestaande bouw namelijk verlaagd. In plaats van 21% bedraagt dit tarief nu slechts 6%! Aanvankelijk zou dit tot en met 1 maart 2014 duren, maar door toedoen van de begrotingsplannen 2014 is deze datum verschoven naar 31 december 2014. Schakel ons bouwbedrijf dus vandaag nog in en bespaar maar liefst 15% op btw!

Kijk even op onze website

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden als bouwbedrijf in Renkum? Wilt u graag meer weten over ons bouwbedrijf of over onze werkwijze? Op onze website kunt u meer informatie vinden. Onder het kopje ‘contact’ vindt u onze contactgegevens die u nodig hebt om een afspraak te maken of om ons vragen te stellen.