Een veelzijdig bouwbedrijf in Wageningen

Wanneer u een verbouwing, uitbreiding of een renovatie in de planning heeft van een woning of bedrijf in Wageningen dan zoekt u natuurlijk een bedrijf dat met u meedenkt en voorstellen doet waar u nog nooit aan gedacht heeft. Bouwservice Oosterbeek is dat bouwbedrijf uit Wageningen die dat hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn een bouwbedrijf dat meedenkt met u en het ook leuk vindt om van uw klus iets moois te maken.

Bouwen met het hart

Bouwservice Oosterbeek is als bouwbedrijf in Wageningen actief sinds 2008. Wij hebben el vele projecten zoals verbouwingen, uitbreidingen en renovaties aan woningen en bedrijven afgeleverd in Wageningen en daarnaast ook nog de nodige klussen opgeknapt voor klanten die even in nood zaten. Wij hebben vaklieden beschikbaar die van wanten weten en de mouwen iedere dag opstropen.

Wat doen we allemaal?

We zijn als bouwbedrijf actief in vrijwel alle segmenten van de bouwvak. Het maakt ons niet helemaal niet uit of we nu te maken hebben met een simpele carport of een complete verbouwing. We leveren metselwerk, loodgieterswerkzaamheden, timmerwerk, dakbedekkingen, stukadoorswerk en nog veel meer. Als bouwbedrijf uit Wageningen laten we ons hart spreken als het om verbouwingen en renovaties gaat en dat laten we ook graag zo.

Een opsomming van onze werkzaamheden:
Bouwbedrijf Wageningen

  • Opbouw van uw woning
  • Renovatie van uw badkamer
  • Conversie van uw garage naar woon of bedrijfsruimte
  • Het installeren en monteren van een nieuwe keuken
  • Het installeren of weg halen van muren en of scheidingswanden
  • Het installeren van een dakraam of dakkapel

De vaklieden staan voor u klaar

Wij werken in ons bouwbedrijf alleen met bouwvakkers die de vakkennis hebben om er een goed resultaat van te maken. Onze vaklieden zijn allemaal opgeleid, stropen de mouwen op en hebben een grote kennis van de materialen om alles uit uw project te halen. Als bouwbedrijf willen we graag zelf ook het liefst een tevreden klant hebben die met plezier kan genieten van een nieuwe dakkapel of slaapkamer na een verbouwing door ons.

Wij komen graag langs!

Uiteraard brengen we graag een bezoekje aan u in Wageningen om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. We kunnen dan op lokatie samen met u alles eens doornemen en een voorstel doen aan u. U krijgt dan een geheel vrijblijvende offerte van ons waar alle details op te lezen zijn.