Een lokaal succes

Op zoek naar een ervaren bouwer in Arnhem? Welkom bij Bouwservice Oosterbeek, uw adres voor al uw bouwgerelateerde wensen. Wij zijn begonnen in 2008 vanuit onze vestiging in Oosterbeek. Door het grote succes en de vraag naar onze diensten zijn wij door de jaren heen erg gegroeid en wij hebben ons inmiddels in een groot kantoor in Arnhem gevestigd. Van hieruit kunnen wij uw wensen als bouwer beter behandelen. Zo kunt u de hulp van onze timmerlieden inschakelen voor al uw onderhoud en kunnen wij met behulp van ons deskundige netwerk al uw verbouwingen vakkundig afhandelen.

Lees meer over onze verbouwingen

Wij kunnen u helpen bij het verbouwen van uw woning. U kunt het zo gek niet bedenken of wij weten wel een manier om het te verwezenlijken. Om u een aantal voorbeelden te geven, kunt u bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden denken die wij allemaal in Arnhem kunnen leveren:
Bouwer Arnhem

  • Plaatsen of verwijderen van muren
  • Leveren en monteren van een nieuwe keuken
  • Renoveren van uw badkamer
  • Opbouw van uw woning
  • Pannendaken, dakramen en dakkapellen aanbrengen
  • Garage ombouwen tot woonruimte of bedrijfsruimte

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de diensten die wij u aanbieden als ervaren bouwer.

Ontdek onze andere diensten

Wij zijn dan wel bouwer, maar wij kunnen ook diensten leveren die u op het eerste oog wellicht niet zou associëren met bouwen. Zo bestaat een belangrijk deel van ons werk uit schilderen. Schilderwerk is van grote waarde voor het onderhouden van uw woning. Zo zal het uw woning een goed verzorgde aanblik geven, maar deze daarnaast ook beschermen tegen schimmels en vuil. Wij kunnen houtrot voor u verwijderen in Arnhem en wij kunnen zelfs behang voor u doen. Bij deze bouwer in Arnhem zijn al uw wanden, plafonds, deuren, kozijnen, etc. in goede handen. Wij doen zowel exterieur als interieur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk als bouwer in Arnhem? Neem dan even een kijkje op onze website. U kunt ook meteen contact opnemen met ons personeel in Arnhem dat u meer kan vertellen over onze diensten en over hoe wij u kunnen helpen als bouwer of schilder.