Ontdek onze flexibele diensten

Welkom bij Bouwservice Oosterbeek, de oplossing op al uw woonkundige problemen. Wij kunnen binnen een mum van tijd uw woonruimte verbeteren en uw woonwensen verwezenlijken. Wij zijn een ervaren bouwer die al veel mensen in en rondom Oosterbeek aan een prachtige woning hebben geholpen. Wij beschikken over professionele timmerlieden en schilders die alle benodigde certificaten op zak hebben en daarnaast jarenlange ervaring hebben opgedaan binnen ons bedrijf. Ook kunnen wij eenvoudig andere vaklui inschakelen, zoals bijvoorbeeld loodgieters, stukadoors en elektriciens. Daarom bieden wij een zeer professionele en flexibele dienst aan als bouwer in Oosterbeek.

Geniet van ons veelzijdig aanbod

U kunt bij ons genieten van een zeer veelzijdig aanbod aan diensten. Zo kunnen wij als bouwer de volgende werkzaamheden aanbieden in Oosterbeek:

  • Schilderwerk
  • Onderhoud
  • Verbouwing

Schilderwerk en onderhoud zijn sterk aan elkaar verbonden. Schilderwerk zorgt er namelijk voor dat uw woning beschermd wordt tegen vuil, schimmel, regen en zon. Daarnaast zorgt het uiteraard ook voor een mooie frisse uitstraling. U kunt echter ook bij ons terecht voor allerlei soorten verbouwingen. Of het nu gaat om het aanbrengen van een enkel element zoals bijvoorbeeld een dakraam of juist om het monteren van een compleet nieuwe badkamer of keuken, voor ons als bouwer in Oosterbeek is het geen enkel probleem.

Bespaar nu tijdelijk 15%

Wist u dat u nu tijdelijk flink kunt besparen op uw kosten? Het btw-tarief voor renovaties, herstel en tuinonderhoud van woningen in bestaande bouw is namelijk fors verlaagd op 1 maart 2013. In plaats van 21% betaalt u nu slechts 6% aan btw! Dit is bovendien verlengd van 1 maart 2014 tot 31 december 2014 door de begrotingsplannen van dit jaar. Zo kunt u tot het einde van het jaar nog profiteren van een extra voordelig tarief voor het onderhoud van uw woning in Oosterbeek. Een goede motivatie om eindelijk de bouwer in te schakelen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk als bouwer in Oosterbeek of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Kijk dan gerust even op onze website. Als u nog vragen heeft of als u direct een afspraak wilt maken dan kan dat ook. Ons personeel vertelt u meer over onze rol als bouwer.