Een allround dakdekkerbedrijf uit Arnhem

Bent u voor uw bestaande of nieuwe woning of bedrijfspand op zoek naar een dakdekker? Bouwservice Oosterbeek doet het graag voor u. Wij zijn een gespecialiseerde dakdekker uit Arnhem en hebben de benodigde vakkennis in huis om uw dak er weer als niet uit te laten zien. Lees verder over de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden en hoe wij te werk gaan.

Wie zijn wij?

Bouwservice Oosterbeek is een bedrijf actief in Arnhem opgericht in 2008 dat is gespecialiseerd in de aannemerij. Wij hebben een eigen werkplaats en opslagruimte zodat wij altijd meteen over de materialen beschikken die we nodig hebben voor een klus. Wij zijn als dakdekker in Arnhem actief en voeren daarnaast ook alle denkbare werkzaamheden uit in de bouw.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden in Arnhem een ruim aanbod aan van werkzaamheden in de bouw waarbij we vooral specialist zijn in het leveren van diensten aan particulieren en bedrijven die een verbouwing of een uitbreiding nodig hebben van hun woning. Uiteraard verzorgen wij ook onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van daken. Wij verzorgen vrijwel elk type dak zoals dakpannen, zink, lood, teer en asfalt daken. Bent u dus op zoek naar een dakdekker in Arnhem dan bent u bij ons aan het goede adres.

Een opsomming van ons werk:

  • Dakbedekking en renovatie
  • Loden, zinken, teer en dakpannen dakbedekking
  • Uitbreidingen aan woningen zoals opbouw en uitbouw
  • Badkamer renovatie
  • Conversie garages naar bedrijfsruimte
  • Schilderwerk
  • Stukadoorswerk
  • Timmerwerk

Verbouwen van woningen

Naast dakdekker zijn wij ook specialist in het verbouwen van woningen. Wij voeren vrijwel elke klus uit die u maar kunt bedenken in uw huis. Wij plaatsen nieuwe muren of verwijderen bestaande indien u dat wenselijk vind, plaatsen uw nieuwe keuken en breiden uw huis uit om bijvoorbeeld uw keuken te vergroten inclusief een nieuw dak naar uw keuze.

Op zoek naar een dakdekker in Arnhem? Neem direct contact met ons op!

Neem eens contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Arnhem om de mogelijkheden door te nemen voor uw nieuwe of te renoveren dak. Als dakdekker weten wij waar we over praten en wij kunnen u op locatie die prijs bieden die binnen uw budget ligt waarbij we de kwaliteit zeker niet uit het oog verliezen.

Maak gebruik van de BTW verlaging

Een mooi bijkomend voordeel is dat de overheid de BTW voor arbeid bij verbouwingen, renovatie en onderhoud heeft verlaagd van 21% naar 6%. Deze tijdelijke regel is van toepassing tot en met 31 december 2104. Deze regel is ook van toepassing op het werk van dakdekker werkzaamheden.