Professionele Dakdekker Wageningen

Wanneer u een dakdekker in Wageningen zoekt dan bent u bij ons aan het goede adres. Bouwservice Oosterbeek kan dakbedekkingen leveren in diverse uitvoeringen zoals pannendaken, golfplaat dakbedekking voor schuren, teer en lood daken en asfalt dakbedekkingen. U kunt er bij ons zeker van zijn dat wij kwaliteit en op tijd leveren. Lees verder over de mogelijkheden.

Dakbedekking op maat

Het ene dak is het andere niet. Vlakke daken hebben nu eenmaal andere eisen dan een schuin dak met dakpannen. Wij leveren beide soorten daken en kunnen deze ook onderhouden. Wij hebben specialisten in huis die weten hoe ze en dak waterdicht moeten maken met teer, lood en zink. Wij leveren ook daken voor schuren met golfplaten.

Over ons

Bouwservice Oosterbeek is als dakdekker actief in Wageningen en is opgericht in 2008. Wij hebben diverse specialiteiten zoals het verzorgen van verbouwingen, uitbreidingen van woningen en complete badkamer en keuken renovaties. Wij zijn een erkend en hebben al vele trouwe en tevreden klanten in onze boeken staan. Bent u dus op zoek naar een dakdekker in Wageningen dan bent u van harte welkom.

Onze diensten

Wij zijn niet alleen een dakdekker uit Wageningen. Wij voeren vrijwel elke bouwklus uit voor zowel particulieren als bedrijven en verzorgen een compleet pakket waarbij we alle vakgebieden kunnen verzorgen. Zo hebben wij elektriciens, metselaars, timmerlieden, stukadoors en loodgieters beschikbaar die het nodige stukje vakwerk kunnen afleveren.

Wat doen wij allemaal?

  • Dakbedekkingen en renovaties
  • Schilderwerk
  • Stukadoorswerk
  • Timmerwerk
  • Loden, zinken, teer en dakpannen dakbedekking
  • Uitbreidingen aan woningen zoals opbouw en uitbouw
  • Badkamer renovaties
  • Conversie garages naar bedrijfsruimte

Verbouwen van woningen

Naast dakdekker zijn wij in Wageningen ook specialist in het verbouwen van woningen. Wij voeren vrijwel elke klus uit die u maar kunt bedenken in uw huis. Wij plaatsen nieuwe muren of verwijderen bestaande indien u dat wenselijk vind, plaatsen uw nieuwe keuken en breiden uw huis uit om bijvoorbeeld uw keuken te vergroten inclusief een nieuw dak naar uw keuze.

Een afspraak maken?

Wij willen graag met u in contact komen om eens nader met elkaar kennis te maken. Wij kunnen dan op locatie in Wageningen uw wensen met elkaar doornemen en een voorstel doen. Wij kunnen u dan het juiste dakdekker materiaal en het juiste dak aanbevelen dat ook nog eens binnen uw budget past.

Let op de BTW verlaging

U kunt nog dit gehele jaar gebruik maken van het voordeel van de BTW verlaging. Deze BTW verlaging is ook van toepassing op het werk van een dakdekker. Aarzel dus niet te lang wanneer u nu al weet dat u wellicht dit jaar een klus aan uw dak wilt laten uitvoeren.