Het klusbedrijf bij u in de buurt

Bent u op zoek naar een klusbedrijf uit Arnhem en u wil niet over één nacht ijs gaan. U wilt immers dat uw klus vakkundig geklaard zal worden en dat het klusbedrijf van wanten weet kleurtje nodig heeft, een badkamer die een renovatie nodig heeft? Wij zorgen ervoor. Wij hebben de vakmensen beschikbaar die het voor u kunnen doen en leveren een stukje vakwerk af waar u tegen gezegd mag worden.

Een allround klusbedrijf

Bouwservice Oosterbeek is een klusbedrijf uit Arnhem die alle soorten klussen in huis en bedrijf aanneemt. Wij lossen probleempjes op zoals verstopte afvoeren, bekabeling voor een bedrijfskantoor, leggen een zonwering aan, herstellen keukens wanneer er eventuele schade is en nog veel meer. Ons klusbedrijf is goed bekend in Arnhem en we werken alleen met vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wat wilt u nog meer?

Onze werkzaamheden

Bouwservice Oosterbeek niet alleen kluswerk in Arnhem maar we pakken ook hele projecten aan als het gevraagd wordt. Zo doen wij als klusbedrijf ook verbouwingen, renovaties van keukens, badkamers en woonkamers, uitbouw van huizen zoals garages en renoveren we kantoren. Heeft u gezinsuitbreiding en wilt u de garage laten ombouwen tot een slaapkamer Wij doen het voor u als u erom vraagt. U ziet dat we als klusbedrijf in Arnhem meer zijn dan dat alleen.

Een kleine opsomming van ons werk:
Klusbedrijf Arnhem

  • Het plaatsen van een dakraam of dakkapel
  • Loodgieterwerkzaamheden
  • Restauratie van badkamers, toiletten en keukens
  • Het veranderen van uw garage naar woon of bedrijfsruimte
  • Het leveren en monteren van een nieuwe keuken
  • Het plaatsen of weg halen van muren en of scheidingswanden
  • Herstel van lekkende daken

Aarzel niet en schakel onze klussers in

Wij komen graag een bezoekje bij u brengen in Arnhem om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u een acuut probleem? Schroom niet om ons te bellen, we zijn actief in Arnhem dus we staan zo bij u aan de deur. We lossen dan uw problemen vakkundig en snel op. Heeft u plannen voor een verbouwing of een renovatie dan komen we graag langs om te praten over de mogelijkheden waarna u een geheel vrijblijvende offerte van ons krijgt.

Maak gebruik van het lage BTW tarief

Tot einde dit jaar zal het 6&% BTW tarief gelden voor veel bouwwerkzaamheden. Maak daar indien u toch al van plan was iets te laten veranderen aan uw woning of bedrijf gebruik van. Het is mooi meegenomen en het is geldig tot 31 december van dit jaar.