Bouwservice Oosterbeek Klusbedrijf Renkum: Flexibel en professioneel

Welkom bij Bouwservice Oosterbeek, hét klusbedrijf in Renkum. Wij zijn al jarenlang actief als een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij ons kantoor al enkele malen moeten verplaatsen en uitbreiden wegens het aanhoudende succes. Inmiddels beschikken wij over de meest professionele timmerlieden en schilders. Onze werknemers hebben allemaal de benodigde certificaten en praktische ervaring. Ook hebben wij een groot netwerk aan stukadoors, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen tot onze beschikking staan in Renkum. Vergist u echter niet, wij werken nog altijd als een kleinschalig klusbedrijf. Zo maken wij gebruik van een klantgerichte en uiterst flexibele werkwijze.

Ontdek onze klantgerichte werkwijze

Wij staan bekend om onze klantgerichte werkhouding. De wens van de klant staat centraal binnen ons bedrijf en wij hechten dan ook veel waarde aan uw mening. Voor we aan de slag gaan maken we eerst een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek in Renkum waarin u ons kunt vertelen over al uw wensen en wat u van ons klusbedrijf verwacht. Wij gaan altijd te werk op basis van duidelijke afspraken tussen bedrijf en klant. Zo kunnen we garanderen dat er niemand voor een vervelende verassing komt te staan. Wij zijn erg trots op de uitstekende klanttevredenheid die deze aanpak heeft opgeleverd.

Bespaar maar liefst 15%!

Wordt het tijd om uw woning in Renkum van een onderhoudsbeurt te voorzien? Laat dit doen door een professioneel klusbedrijf, maar wacht dan niet te lang indien u veel geld wilt besparen! Per 1 maart 2013 is het btw-tarief op arbeidkosten voor herstel, renovatie, tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw namelijk verlaagt van 21% naar 6%. Dit zou officieel op 1 maart 2014 stoppen, maar als gevolg van de begrotingsafspraken 2014 is deze einddatum verlengd tot 31 december 2014. Huur ons dus vandaag nog in als klusbedrijf in Renkum en bespaar maar liefst 15% aan btw!

Heeft u een klus in Renkum? Maak een afspraak!

Wilt u meer weten over ons klusbedrijf in Renkum? Op onze website kunt u rustig nog wat meer informatie lezen. U kunt hier ook contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Zij helpen u graag bij al uw vragen over ons klusbedrijf en bij het maken van een afspraak.