Uw klusbedrijf uit Wageningen

Bouwservice Oosterbeek is een allround klusbedrijf uit Wageningen die vrijwel elke klus voor u kunnen klaren in uw huis of woning. Wij verzorgen zowel het kleine als het grotere kluswerk, denken mee met onze klanten, staan vrijwel meteen klaar voor u en leveren alleen de beste kwaliteit. Zoekt u dus een klusbedrijf die aan deze voorwaarden voldoet dan willen wij ons daar graag voor aanbieden. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

Wie zijn wij?

Ons klusbedrijf uit Wageningen is een bedrijf die vrijwel iedere klus aanneemt die te maken heeft met verbouwingen, installaties, schilderwerk, tegelwerk, vloerafwerking, dakafwerking en nog veel meer. Wij zijn opgericht in 2008 en hebben onze sporen reeds nu al meer dan verdiend. Vele trouwe klanten uit Wageningen zien ons graag langskomen voor klussen zoals een verstopte afvoer, een lekkende kraan en nog meer.

Onze werkzaamheden

We kunnen veel. Het maakt ons ook niet uit of het nu om een klein klusje gaat of een complete verbouwing, we doen het gewoon. We leveren loodgieterswerk wanneer u kraan lekt of wanneer uw WC verstopt zit, we leggen de elektra voor u aan wanneer u zelf aan het klussen bent maar het elektra liever overlaat aan een klusbedrijf en we voorzien uw vloer van uw nieuwe woning van laminaat of plavuizen. En we doen dat altijd door rekening te houden met uw budget.

Een opsomming van ons werk

  • Het plaatsen van een dakraam of dakkapel.
  • Een opbouw van uw woning
  • Totale renovatie van uw badkamer.
  • Het veranderen van uw garage naar woon of bedrijfsruimte.
  • Het leveren en monteren van een nieuwe keuken.
  • Het plaatsen of weg halen van muren en of scheidingswanden
  • Dakwerkzaamheden zoals pannendaken

We zijn snel en vakkundig

Het heeft natuurlijk weinig nut als we ons klusbedrijf aan zouden aanbieden in Wageningen wanneer u er te lang op moet wachten. Voor spoed klussen zijn we dan ook snel beschikbaar. Heeft u dus een verstopt toilet dan staan we zo voor de deur. En we komen niet zomaar. Onze medewerkers zijn allemaal vaklui die weten waar ze mee bezig zijn. We hebben top loodgieters, elektriciens en klussers in Wageningen besdchikbaar en ook voor de andere klussen hebben we vakmensen beschikbaar in ons klusbedrijf zoals metselaars, timmerlieden, schilders, stukadoors en nog meer.

Voor ieder budget een vakkundige uitvoering

Heeft u interesse en wilt u meer van ons klusbedrijf weten? Dat kan. Wij maken met alle plezier een afspraak met u en komen bij u langs in Wageningen om samen met u de mogelijkheden door te spreken. En dat doen we ook nog eens binnen uw budget.