Uw schilder uit Arnhem

Bent u op zoek naar een schilder in Arnhem? Dan bent u bij Bouwservice Oosterbeek aan het juiste adres. Wij leveren vak schilderwerk voor kozijnen, muren, gevels en deuren en doen dat met de beste materialen die voorhanden zijn. Wij zijn een erkend schildersbedrijf in Arnhem waarvan u zeker kunt zijn dat u kwaliteit krijgt en nog jaren kan genieten van uw opgeknapte huis of bedrijf. Lees verder over de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Bouwservice Oosterbeek is een all-round schildersbedrijf actief in Arnhem dat vrijwel elke bouw, onderhoud en schilder klus kan klaren binnen uw huis of bedrijf. Wij zijn van vele markten en zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wij leveren verbouwingen, renovaties, dakbedekkingen, muurafwerkingen en nog veel meer. Lees hieronder wat wij allemaal aanbieden en overtuig u van onze kracht.

Meer dan alleen schilderwerk

Alhoewel we ons mannetje staan met schilder in Arnhem doen we meer. Zo verzorgen we ook behang klussen. We gebruiken alleen de beste materialen die passen bij de klus waar u ons voor laat komen. Elke schilder die wij beschikbaar hebben wet hoe deze met kwast en verf om moeten gaan en heeft er plezier in om uw kozijnen, deuren en wanden we weer als nieuw uit te laten zien.

We kunnen nog meer

Wij zijn niet alleen als schilder actief. Wij verzorgen ook complete verbouwingen, renovaties, dakbedekkingen en uitbreidingen aan woningen en bedrijfspanden. Voor elke klus in Arnhem hebben wij vakbouwers beschikbaar die het vak als geen ander kennen en er iets moois van maken. Heeft u dus meer nodig dan alleen een schilder schroom dan niet om eens te informeren naar de andere mogelijkheden.

Wat wij voor u kunnen verzorgen:

  • Schilderwerk deuren, kozijnen etc. zowel binnen als buiten
  • Sauzen plafonds, wanden
  • Spack en spuitwerkzaamheden op plafonds, deuren en kozijnen
  • Behang en Glasweefsel voor wanden en plafonds
  • Houtrotreparatie
  • Restauratie van houtrot

Maak eens een afspraak

We komen graag bij u langs in Arnhem om uw huidige status van uw schilderwerk te bekijken. We kunnen dan op locatie een advies geven wat het beste en vooral het duurzaamste zal zijn. We houden daarbij rekening met uw budget en u kunt erop rekenen dat wij al onze afspraken na zullen komen. En, onze aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend en ons bezoek is uiteraard gratis.

Maak gebruik van de BTW verlaging

Het kabinet heeft besloten om tijdelijk het BTW tarief voor werkzaamheden in de bouwsector tijdelijk te verlagen. Het werk van een schilder valt ook onder die regeling. profiteer daarom nog dit jaar van deze regeling die op 31 december van 2014 gaat aflopen.