Uw schilder uit Oosterbeek

Wanneer u heeft besloten dat de kozijnen en de deuren van uw woning of bedrijf van een nieuw kleurtje voorzien moeten worden dan wilt u natuurlijk het mooiste, duurzaamste en voordeligste resultaat. Wij, Bouwservice Oosterbeek, kunnen u dat resultaat leveren. Wij klimmen met alle plezier op de ladder met onze verf en kwasten om uw woning of bedrijf weer als nieuw te maken. Wij hebben in Oosterbeek vakschilders beschikbaar die hun vak verstaan en met alle liefde voor dat vak bij u op de ladder staan om uw kozijnen en deuren van een nieuw laagje verf te voorzien.

Even voorstellen

Bouwservice Oosterbeek is een allround schilder uit Oosterbeek voor alle mogelijke schilderwerkzaamheden. Wij zijn gestart met onze onderneming in 2008 en hebben onze sporen al ruimschoots verdiend. Grote kans dat het ene huis of dat ene pand in Oosterbeek dat er weer glimmend bij staat door een schilder van ons van een nieuw laagje verf is voorzien. We hebben dan ook al reeds vele schildersklussen in Oosterbeek afgeleverd naar volle tevredenheid van onze klanten.

De beste materialen

Wij gebruiken de beste materialen die beschikbaar zijn voor een schilder. Het heeft geen zin om de beste verf te gebruiken als die aangebracht wordt met een kwast die niet voldoet. Zelfs over een simpel schuurpapiertje wordt bij ons nagedacht. Ook voor acryl verven voor muren gebruiken we degene met de hoogste dekkingskracht. En voor de kleuren gebruiken we als schilder de hoogste kleurechtheid om het beste resultaat te krijgen.

Alleen vakschilders

Ook bij de schilder zelf laten we niets aan het toeval over. Ook hier willen we alleen het beste van het beste. Elke schilder bij ons is gediplomeerd als en weet hoe er met een kwast of een verfroller omgegaan moet worden. En, niet onbelangrijk, ze vinden het ook leuk om te doen. Ze staan met alle plezier bij u op de ladder in Oosterbeek.

Wat kunnen wij allemaal?
Schilder Oosterbeek

  • Schilderen van deuren, kozijnen etc. zowel binnen als buiten
  • Sauzen van plafonds en wanden
  • Glasweefsel voor wanden en plafonds
  • Houtrot behandeling
  • Behangen
  • Spack en spuitwerkzaamheden (plafonds, deuren, kozijnen)

Maak eens een afspraak!

Wilt u eens kennismaken met een goede schilder uit Oosterbeek? Bel ons dan om samen met ons te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We bekijken dan samen met u uw wensen en maken een inschatting van het werk dat er gedaan moet worden en maken op basis daarvan een geheel vrijblijvende offerte.