Maak kennis met Bouwservice Oosterbeek

Woont u in Renkum en moeten uw deuren worden geschilderd? Zitten uw raamkozijnen vol met houtrot en wordt het tijd om het behang in de woonkamer te vervangen? Of heeft u zojuist een nieuwe woning berokken en zoekt u een schilder die uw plafonds kan sauzen? Dan zit u bij Bouwservice Oosterbeek aan het juiste adres. Wij zijn een jong en veelzijdig bedrijf dat staat voor een schilder van kwaliteit. Wij leveren vakwerk op maat zoals u kunt zien op de foto’s op onze website onder het kopje ‘projecten’. U vindt niet snel zo’n geliefde schilder in Renkum.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

U kunt bij ons terecht voor het meest uiteenlopende schilderwerk in Renkum. Schilderwerk is van groot belang voor uw woning. Het zorgt niet alleen voor een verzorgde en frisse indruk, die in zekere zin een directe indruk van uzelf geeft, maar het beschermt uw woning ook nog eens tegen allerlei schade. Het zonlicht, de regen, vuil en zelfs schimmel kunt u voorkomen door een professionele schilder in te huren. U kunt onder andere voor de volgende werkzaamheden bij ons terecht:
Schilder Renkum

  • Sauzen van plafonds en wanden
  • Behang en glasweefsel aan plafonds en wanden
  • Schilderen van deuren en kozijnen
  • Spack- en spuitwerk
  • Houtrotreparaties

Ervaar onze klantvriendelijke werkwijze

Wij verstrekken schilderwerk op een zeer persoonlijke basis. Als schilder zijn wij trots op ons werk en op de tevredenheid die onze klanten tonen. Wij werken dan ook uiterst klantgericht en hechten veel waarde aan uw wensen en uw feedback. Wij werken op basis van duidelijke afspraken tussen klant en schilder in Renkum om misverstanden te voorkomen. Zo kunnen we achteraf allemaal tevreden achterover leunen. Bovendien zorgen deze afspraken voor een resultaatgerichte werkwijze en een spoedig eindresultaat. Zo hebben wij al vele mensen in Renkum geholpen met onze diensten en wij zouden graag hetzelfde voor u willen betekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons werk als schilder in Renkum? Kijk gerust even op onze website waar u nog veel meer informatie kunt vinden. Ook kunt u even contact opnemen met ons personeel. Zij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn als schilder.
Maak kennis met Bouwservice Oosterbeek als u zoekt naar een schilder in Renkum. Ervaar nu zelf onze klantvriendelijke werkwijze!