Schilderwerk is vakmanschap!

Heeft uw huis of uw kozijnen een opknapbeurt nodig en bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Arnhem die deze klus vakkundig voor u kan uitvoeren? Dan is Bouwservice Oosterbeek het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij zijn vakschilders uit Arnhem die elke schilderklus vakkundig kunnen uitvoeren en gebruiken daar vak schilders voor die weten hoe ze met materialen om moeten gaan om het mooiste en meest duurzame resultaat eruit te krijgen. Heeft u interesse lees dan verder wat wij allemaal kunnen.

Bouwservice Oosterbeek Schildersbedrijf Arnhem

Wij zijn een schildersbedrijf uit Arnhem die alle mogelijke schilderklussen kan leveren en we doen dat nu vanaf 2008. Na onze oprichting zijn we ontzettend snel gegroeid en zijn reeds bij vele klanten bekend in Arnhem. Als schiilderbedrijf hebben we reeds dubbel en dwars onze sporen verdiend.

Het betaalt zich terug

Natuurlijk kunt u ook zelf op de ladder gaan staan maar het blijft zo dat ieder zijn vak heeft. Een schildersbedrijf is in staat om het maximale uit de materialen te halen, weet hoe hij het te schilderen object moet prepareren en weet met welke schilders materialen het beste resultaat verkregen kan worden. Bouwservice Oosterbeek is een schildersbedrijf in Arnhem die dat kan.

Wat schilderen wij allemaal?

Als schildersbedrijf schilderen wij kozijnen, gevels, binnenmuren en ander houtwerk. Wij kunnen aflakken met kleur alsmede ook beitsen met blanke lak en we zijn ook specialist in het verfraaien van uw binnenmuren. Wij leveren ook stukadoorswerk en kunnen ook wanden afwerken met pleister waarbij vele effecten mogelijk zijn. Wij hebben reeds vele klanten in Arnhem blij gemaakt met onze werkzaamheden. Hieronder kunt u lezen wat wij als schildersbedrijf allemaal kunnen leveren:

  • Schilderen van kozijnen en deuren
  • Restauratie van beschadigingen
  • Houtrot restauratie
  • Stukadoorswerk
  • Pleisterwerk
  • Behangen
  • Glasvliesbehang inclusief verven

Neem contact op en ontdek de vele mogelijkheden

Wij komen graag met u in contact. U bent van harte welkom bij ons maar uiteraard komen wij ook graag bij u langs in Arnhem om samen met u te kijken wat wij allemaal als schildersbedrijf voor u kunnen betekenen. Wij maken dan een geheel vrijblijvende offerte voor u waarop u exact kunt zien welke kosten u gaat maken en hoelang wij denken nodig te hebben voor uw schilderwerk.

Maak gebruik van 6% BTW

Dit jaar heeft de overheid besloten om nog tot einde dit jaar het werk van het schildersbedrijf te laten vallen onder het 6% BTW tarief. Mocht u nu al weten dat u einde dit jaar of wellicht volgend voorjaar schilderwerk nodig te hebben dan kunt u overwegen om dat dit jaar al te laten doen.