Ontdek ons professionele aanbod

Woont u in Oosterbeek en is uw voorgevel aan een nieuw likje verf toe? Bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf dat uw kozijnen weer vrij kan maken van houtrot en ze er weer stralend uit doen zien? Wenst u een professionele schilder die u kan adviseren over spack- en spuitwerkzaamheden aan uw deuren? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Bouwservice Oosterbeek is een jong en veelzijdig schildersbedrijf uit Oosterbeek dat u kan helpen met al uw schilderwerk en nog veel meer. Lees hier meer informatie over onze diensten of neem direct even contact op.

Lees meer over ons schilderwerk

Er zijn vele verschillende diensten die onder het kopje schilderwerk vallen. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan de volgende werkzaamheden, die wij allemaal in Oosterbeek kunnen verzorgen:
Schildersbedrijf Oosterbeek

  • Spack- en spuitwerkzaamheden aan deuren, kozijnen en plafonds
  • Schilderwerk binnen en buiten van uw deuren en kozijnen
  • Behang en glasfweefsel voor wanden en plafonds
  • Sauzen van plafonds en wanden
  • Houtrotreparatie
  • Restauratie

Deze werkzaamheden zullen uw woning er dus niet alleen stralend uit doen zien, ze beschermen uw huis daarnaast tegen regen, zon, schimmel en vuil. Als schildersbedrijf helpen wij u graag bij het beschermen van uw woning.

Bekijk onze overige diensten

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van ons schildersbedrijf in Oosterbeek, maar wij kunnen u ook op andere manieren van dienst zijn. Zo kunt u gebruik maken van onze diensten op het gebied van onderhoud en verbouwingen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van woningen en wij lossen alle problemen binnen een mum van tijd op. Wij kunnen u als schildersbedrijf hier goed van dienst zijn. Wij kunnen echter ook een waardevolle kracht zijn op het gebied van verbouwingen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor het neerzetten of verwijderen van wanden, voor het leveren en monteren van een nieuwe keuken of voor het renoveren van uw badkamer.

Bel ons direct!

Wilt u direct gebruik maken van onze diensten als schildersbedrijf in Oosterbeek? Neem meteen contact op met ons personeel in Oosterbeek. Zij vertellen u graag meer over ons schildersbedrijf en hoe wij u van dienst kunnen zijn in uw persoonlijke situatie.