Deskundig schildersbedrijf Wageningen

Wanneer uw woning of uw bedrijfspand een nieuw kleurtje nodig heeft dan wilt u niets liever dat het resultaat het mooiste en duurzaamste is en dat de kosten voor de schildersklus zo gunstig mogelijk zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf op de ladder gaan staan maar schilderwerk is nu eenmaal een vak. Bouwservice Oosterbeek is een schildersbedrijf uit Wageningen die vakschilders beschikbaar heeft die weten hoe ze met verf materialen en een kwast om moeten gaan. Wij kunnen het schildersbedrijf voor u zijn dat dat mooiste, duurzaamste en het voordeligste resultaat kan leveren voor uw schilderwerk. Lees verder voor meer informatie

Ons schildersbedrijf

Bouwservice Oosterbeek schildersbedrijf Wageningen is een allround schildersbedrijf die zich al vele malen bewezen heeft op het gebied van schilderwerk voor vele klanten uit Wageningen. Wij zijn gestart met ons schildersbedrijf in 2008 en hebben in korte tijd een reputatie opgebouwd die er zijn mag. We hebben al menig kozijn, deur en wand in Wageningen van een kleurtje voorzien.

Kies voor het beste resultaat in Wageningen

Wij werken alleen met gediplomeerde vakschilders binnen ons schildersbedrijf die hun vak verstaan. Ze komen graag naar Wageningen om bij op de ladder of de steigers te staan en weten het maximale uit de verf materialen te halen en gaan schoon te werk. U zult bij ons weinig terpentine over de vloer vinden al die niet nodig is. En na elke werkdag worden de kwasten netjes schoongemaakt en opgeborgen en worden de verfpotten netjes afgesloten om de reuk zo min mogelijk te laten hangen in uw huis of bedrijf.

Wat schilderen wij allemaal?

Wij schilderen alles wat er te schilderen valt. Kozijnen, deuren, keukenkastjes, meubels en wanden behoren allemaal tot de mogelijkheden. En we gebruiken daarbij als erkend schildersbedrijf alleen maar de materialen van de beste kwaliteit. En dat doen we voor alle materialen. Zelfs een simpel schuurpapiertje is bij ons een item dat zorgvuldig wordt uitgekozen voordat we ermee gaan werken.

Een opsomming van ons werk:
Schildersbedrijf Wageningen

  • Schilderen van kozijnen
  • Schilderen deuren
  • Schilderen keukenkasten en meubels
  • Lakwerk op meubels
  • Sauzen van muren met acryl verf
  • Het witten van plafonds
  • Houtrot reparatie

Wij komen graag langs

Wij willen uiteraard graag kennis met u maken indien u plannen heeft voor een schildersklus. Als schildersbedrijf maken wij graag rechtstreeks contact met onze klanten zodat we kunnen laten zien wat we allemaal kunnen betekenen. Wij komen dan bij u langs in Wageningen en bespreken dan met u de mogelijkheden. En de offerte die u van ons krijgt is geheel vrijblijvend.