Een vakkundig timmerbedrijf uit Arnhem

Wanneer u zoek bent naar een goede timmerman die zijn vak verstaat en die met u meedenkt dan kan Bouwservice Oosterbeek deze timmerman voor u leveren. Wij zijn een timmerbedrijf uit Arnhem met een grote staat van dienst in de bouwsector. Wij hebben alleen timmerlieden beschikbaar die hun vak verstaan en het leuk vinden om van een stuk hout iets moois en functioneels te maken. Wij zijn actief in Arnhem en omstreken en hebben al vele klanten die ons trouw zijn vanwege onze kwaliteit. Lees verder om te weten te komen wat wij allemaal kunnen betekenen.

Wat zin wij voor een bedrijf?

Bouwservice Oosterbeek is een allround timmerbedrijf uit Arnhem die niet alleen maar timmerwerk verzorgd. Wij zijn een bedrijf dat diverse diensten kan leveren in de bouw van een simpele verbouwing tot en met complete renovaties. Wij verzorgen alle soorten timmerwerk voor zowel constructie doeleinden als afwerking. Wij hebben onze diensten in Arnhem al ruimschoots bewezen als timmerbedrijf en we willen dat graag zo houden.

Voor allerlei soorten timmerwerk

Wij leveren alle soorten timmerwerk. Als timmerbedrijf bedienen wij graag een zo groot mogelijk segment in de bouw en wij leveren dan ook zowel timmerwerk voor constructie bouw als afgewerkt timmerwerk. Heeft u een schuur, muur of een uitbouw van hout nodig dan verzorgen wij dat voor u. Maar ook houten constructies voor betonbouw en ander stelwerk kunnen wij leveren. En onze timmerlieden uit ons timmerbedrijf zijn allemaal vakmensen die weten hoe ze te werk moeten gaan en liefde voor hun vak hebben.

Onze vakmensen

Wij werken alleen maar met vaktimmerlieden in ons timmerbedrijf. We vinden dat een timmerman hart voor zijn vak moet hebben wanneer hij een deur plaatst of het stelwerk uitvoert voor een nieuwe muur. En onze vaklieden zijn ook allemaal snel beschikbaar in Arnhem zodat u voor een spoedklusje niet te lang hoeft te wachten.

Wat kunnen wij leveren?

  • Houtwerk voor betonbouw
  • Kozijnen en deuren
  • Stelwerk voor badkamers en keukens
  • Reparaties van keukenkasten en kledingkasten
  • Houtafwerking in woningen en bedrijven
  • Houten muren en scheidingswanden voor woning en kantoor
  • Kantoorinrichtingen

We komen graag langs!

Wilt u nader kennis met ons maken? Dat kan natuurlijk. We kunnen dan bij u langs komen in Arnhem en omstreken en u uitleggen wat wij allemaal doen. Ons timmerbedrijf hecht erg veel waarde aan rechtstreeks contact met onze klanten en we houden ook altijd rekening met de kosten die gemaakt zullen moeten worden.