Bouwservice Oosterbeek Timmerbedrijf Wageningen: ontdek ons ruime aanbod!

Woont u in Wageningen en heeft u last van houtrot? Wilt u graag een kantoor in uw huis laten aanbouwen? Of bent u op zoek naar een professioneel timmerbedrijf dat u kunt helpen bij het onderhouden van uw woning? Dan bent u bij Bouwservice Oosterbeek aan het juiste adres. Wij zijn een jong en veelzijdig timmerbedrijf in Wageningen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze deskundige kennis kunnen we ieder
probleem eenvoudig oplossen. Zo heeft u één punt voor al uw klussen. U kunt onder meer voor de volgende diensten contact met ons opnemen:

  • Schilderwerk
  • Verbouwing
  • Onderhoud

Kies voor beschermend schilderwerk

Een belangrijk onderdeel van ons werk in Wageningen bestaat uit het schilderen van woningen. Wij werken zowel aan het exterieur als het interieur van uw woning en als timmerbedrijf kunnen wij bijvoorbeeld ook houtrotreparaties en renovaties uitvoeren. Schilderwerk is namelijk meer dan alleen uw woning er mooi uit doen zien. Het beschermt en onderhoudt uw woning door deze te behoeden tegen vuil, schimmel, zon en regen. Het is dan ook helemaal zo gek nog niet dat wij ons als timmerbedrijf in Wageningen zo veel bezig houden met schilderwerk.

Ga voor een verzorgde verbouwing

Ook kunt u bij ons timmerbedrijf terecht wanneer u gaat verbouwen. Het gebeurt ongetwijfeld dat uw woonwensen veranderen. U krijgt bijvoorbeeld een kindje, u gaat vanuit huis werken, of u wilt gewoon graag een nieuwe badkamer of keuken. Neem dan direct contact op met ons voor een prachtig aanbod. Wij kunnen uw gehele verbouwing in Wageningen verzorgen tegen zeer concurrerende prijzen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een hele nieuwe keuken leveren en monteren of een dakkapel aanbrengen.

Neem professioneel onderhoud

Wij specialiseren ons in het onderhouden van woningen. Neem dus gerust contact op met ons timmerbedrijf indien u uw huis een grondige opknapbeurt wilt geven. Wij hebben timmerlieden en schilders tot onze beschikking staan en beheren een uitgebreid netwerk aan stukadoors, elektriciens en loodgieters. Wilt u direct een afspraak maken of gewoon even praten over onze diensten als timmerbedrijf in Wageningen? Kijk dan even onder het kopje ‘contact’ op onze website.